Yritys Suomeen

Yritys Suomeen – kokonainen ratkaisu

Yrityksen perustaminen Suomessa on yksinkertaista, sillä lakiasiaintiimimme huolehtii kaikista asiakirjoista koko toimenpiteen osalta. Tarjoamme laajan valikoiman yrityspalveluja Suomessa, jotka on räätälöity tarpeidesi perusteella. Voimme tarjota sinulle avaimet käteen -ratkaisun ja kaikki tukipalvelut.

Miten tuemme yritystoimintasi aloittamista Suomessa:

Uuden yrityksen rekisteröinti ja uudet valmiit yritykset Latviassa – kokonainen palvelu

ALV- ja verorekisterihakemukset, kirjanpitopalvelut, virtuaalitoimisto paikallisella osoitteella

Pankkitilin avaaminen, veroneuvonta ja yrityspalvelut, paikallisen lakimiestiimin tuki

Eniten aikaa ja kustannuksia säästävä tapa rekisteröidä yritys Suomessa on ostaa uusi pöytälaatikkoyhtiö, koska perustamisprosessi voi olla haaste ulkomaisille asukkaille erilaisten piilovaatimusten vuoksi (esimerkiksi osakepääoma). Useimmissa tapauksissa ulkomailla asuvat ostavat uuden valmiin pöytälaatikkoyhtiön byrokratian välttämiseksi, sillä olemme jo huolehtineet kaikista vaatimuksista. Avustamme kuitenkin tarvittaessa myös uusien yritysten kanssa. Autamme sinua valitsemaan parhaan lähestymistavan tavoitteidesi mukaan. Suomalaisen yrityksen perustamisen hinnat alkavat 1 980 eurosta. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä, niin saat ilmaisen konsultaation ja yksityiskohtaisen tarjouksen »

Yritys Suomessa

Yritys Suomeen

Meidän avulla on perustettu satoja yrityksiä Suomeen. Tarjoamme etäasettelua ilman käyntia paikan päällä, mikä on aika- ja kustannustehokkaampi ratkaisu. Hinnat yrityksen perustamiselle Suomessa ovat 1 980 eurosta alkaen.

Hinnat alkaen 1 980 euroa
Etäkäyttöönotto 5–15 päivässä
Uusia yrityksia saatavilla
Sisältää verorekisterihakemukset

Osakeyhtiö Suomessa

Yleisin yritysmuoto Suomessa on osakeyhtiö (osakeyhtiö tai Oy ), sillä sen osakkeenomistajilla ei ole henkilökohtaista vastuuta yhtiön velvoitteista. Uudet osakeyhtiömme rekisteröidään kaupparekisteriin aktiivisella rekisteröintinumerolla ja ilman aiempaa toimintaa. Joissakin tapauksissa myös luomme uuden yrityksen räätälöidysti tilauksesi mukaan. Kaikilla suomalaisilla pöytälaatikkoyhtiöillä on täyden puhtaan taseen takuu sekä täysosakepääomaa ennakkorekisteröitynä 2 500 euroa, jollointarvetta sijoittaa osakepääomaa ei ole. EU:n/ETA-alueiden ulkopuolisten hallituksen jäsenten lukumäärää ja kansalaisuutta on rajoitettu.

Suomalaisen yrityksen perustaminen voidaan toteuttaa Helsingin-toimistossamme, etänä meille myönnetyn valtakirjan (Power Of Attorney [PoA]) avulla tai sopimalla tapaaminen jollakin toimistoistamme. Valmistelemme oikeudelliset asiakirjat kokonaisuudessaan ja lähetämme kaikki hakemukset puolestasi – tarvitsemme sinulta vain perustiedot asiakirjojen täyttämistä ja lähettämistä varten. Kun kaupparekisteri on käsitellyt kaikki muutokset, välitämme sinulle kaikki oikeudelliset asiakirjat. Kaupparekisterin tietokannan päivittäminen uusien hallituksen jäsenten ja yritystietojen mukaiseksi vie yleensä 5–15 työpäivää. Joidenkin verojen rekisteröintiin kuluu vielä 3–5 viikkoa paikallishallinnon viranomaisten työmäärän mukaan.

Mitkä ovat vaiheet?

1. vaihe: Ota yhteyttä saadaksesi neuvoja
Kerro meille tavoitteistasi, niin ehdotamme sinulle parasta ratkaisua. Alustava konsultaatio ja yksityiskohtainen hintatarjous on maksuton.

2. vaihe: Me hoidamme kaiken
Keräämme sinulta tarvittavat tiedot, valmistelemme kaikki asiakirjat ja toimitamme ne sinulle vahvistusta varten. Tarjoamme täyden etäpalvelun.

3. vaihe: Aloita liiketoiminta Suomessa
Huolehdimme kaikista hakemuksista ja järjestämme tarvittavat yrityspalvelut. Ilmoitamme sinulle, kun prosessi on saatu päätökseen ja kun yrityksesi Suomessa on valmis liiketoimintaan.

Yrityspalvelut Suomessa

Tarjoamme Suomessa täyden valikoiman yrityspalveluja, kuten oikeudelliset ja verotukselliset neuvontapalvelut, virtuaalitoimistot, kirjanpito ja pankkitilien avaamisen tuki. Hallintarekisteröinti- ja välittäjäpalvelut pyynnöstä.

Virtuaalitoimistopalvelumme on joustava ratkaisu yrityksille, jotka eivät tarvitse fyysistä toimistoa Suomessa. Virallista osoitettamme Helsingissä käytetään kaupparekisteriin rekisteröitymiseen ja yrityksen hallinnollisena osoitteena postin vastaanottamiseen. Yrityksellesi lähetetyt postit välitetään sinulle sähköpostitse (skannattu kopio) tai tavallisella postilla pyynnöstä. Voimme myös perustaa yrityksellesi yksittäisiä paikallisia puhelin- ja faksinumeroita sekä paikallisen verkkotunnuksen hosting-palveluineen.

Kirjanpito-osastomme voi hoitaa kaiken suomalaisen yrityksen kirjanpidon sekä neuvoa rahoitus- ja verotuskysymyksissä. Kirjanpidon kuukausikustannukset määräytyvät yrityksen profiilin, esimerkiksi tapahtumien lukumäärän ja palkanlaskennan, mukaan. Voimme myös toimittaa alv-rekisteröintilomakkeen ja avustaa sen täyttämisessä. Tilinpäätös on toimitettava vuosittain, kun taas alv-ilmoitukset ja sosiaaliveroilmoitukset on toimitettava kuukausittain.

Työskentelemme useiden pankkien kanssa (muun muassa Aktia ja Nordea) varmistaaksemme, että yrityksesi pankkitili Suomessa avautuu mahdollisimman nopeasti. Jotta tilin voi avata, hallituksen jäsenen on oltava tapaamisessa läsnä ensimmäisessä hakemusvaiheessa. Maksukortti ja verkkopankin turvatunnukset saadaan toisessa vaiheessa. Tiimimme jäsen voidaan nimetä vastaanottamaan nämä puolestasi, minkä jälkeen ne toimitetaan sinulle. Vaatimustenmukaisuutta käsittelevä tiimimme neuvoo parhaan pankin valinnassa yrityksellesi ja antaa tukea koko tilinavaamisprosessin ajan.

Myös täysin toimivan yrityspankkitilin, jolla on oma IBAN-tilinumero ja VISA-maksukortti, avaaminen yrityksellesi Suomessa on mahdollista etänä Internetin välityksellä. Tätä vaihtoehtoa käsitellään tietokeskuksessamme: Verkkopankkitili (IBAN-tilinumero) ja maksukortti

Hallituksessa on oltava vähintään 1 varsinainen jäsen ja 1 varajäsen, joka on EU-/ETA-maan asukas. Tarjoamme varajäsenpalveluita pyynnöstä. Mikäli hallituksen jäseniä on vähintään kolme, ei varajäsen ole pakollinen. Hyvä tietää: Suomen kaupparekisteri ei paljasta osakkeenomistajia koskevia tietoja.

Tilintarkastus on tehtävä, jos jokin seuraavista kriteereistä täyttyy kahtena peräkkäisenä vuotena:

  • Vuosittainen liikevaihto on vähintään 200 000 euroa.
  • Taseen määrä on vähintään 100 000 euroa.
  • Tilikauden aikana on keskimäärin 3 työntekijää.

Verotuksen perusteet Suomessa

Alla listataan yritysverotuksen tärkeimmät kohdat Suomessa. Tarkempien verotukseen liittyvien kysymysten kohdalla ota meihin yhteyttä, jotta saat neuvoja maakohtaiselta veroasiantuntijaltamme.

Suomi perii 20 prosentin yhteisöveron kaikista maailmanlaajuisista tuloista. Yhteisöveroa kannetaan yrityksen voitosta, joka koostuu liiketoiminnan tuotoista, passiivisista tuloista ja myyntivoitoista. Normaalit liiketoiminnan kulut voi vähentää verotettavan tulon laskennassa.

Ulkomaalaiselle yhtiölle maksetut osingot ovat 20 prosentin lähdeveron alaisia, ellei verokannan alennusta verosopimuksen nojalla tai poikkeusta EU:n emo- ja tytäryhtiödirektiiviin nojalla sovelleta. Ulkomaalaisille henkilöille maksettavat osingot ovat 30 prosentin verokannan alaisia, ellei verokantaa pienennetä tai poisteta sovellettavan verosopimuksen nojalla. EU:n/ETA:n alueella asuvia osakkeenomistajia voidaan kohdella samalla tavalla kuin suomalaista osakkeenomistajaa osingonjaon osalta.

Suomi perii 24 prosentin arvonlisäveron useimmista tavaroista ja palveluista. Elintarvikkeiden, rehujen, ravintoloiden ja ateriapalvelujen alennettu veroprosentti on 14 prosenttia ja kirjojen, lääkkeiden, tapahtumien pääsylippujen, majoituspalvelujen ja matkustajaliikenteen 10 prosenttia. Arvonlisäveron rekisteröintikynnys on 10 000 euroa. Veroilmoitukset on laadittava kuukausittain.

Suomessa ei ole määriteltyä minimipalkkaa, mutta palkat perustuvat työnantajien ja ammattiliittojen/työntekijöiden välisiin työehtosopimuksiin. Kaikki Suomen työntekijät kuuluvat näiden sopimusten piiriin.

Kysyttävää? Kerro meille!

Yrityksen perustamista Suomessa koskeviin kysymyksiin saa nopean vastauksen ottamalla yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Lakiasiaintiimimme vastaa ripeästi ja antaa lisätietoja tapauksestasi.

Oletko kiinnostunut aloittamaan liiketoiminnan Suomessa?
Lakiasiaintiimimme opastaa sinua prosessissa!

Sähköposti: info@maxcorp.fi | Puhelin: 0 923 165 500

Ensimmäisessä vaiheessa kerro meille, mitkä ovat tavoitteesi, kun haluat perustaa yrityksen Suomeen. Toisessa vaiheessa ehdotamme parasta ratkaisua ja tarjoamme vaiheittaisen yleiskatsauksen ja yksityiskohtaisen hintatarjouksen yrityksen perustamisesta Suomeen. Kolmannessa vaiheessa hoidamme kaikki oikeudelliset asiakirjat ja hakemukset.